tisdag 9 augusti 2011

Bloggstatistik...

Inte för att jag vill vara sån men... tja...jag har haft över 3500 besök på min blogg i juli och augusti (inte unika besökare såklart, men besök). Ville bara säga det (för det syns inte i kommentarsfälten...). Det finns iofs en viss risk att det är du, Miss Hicks som står för lejonparten av besöken, men snälla säg att det inte är riktigt alla?

6 kommentarer:

  1. Jag tycker att det är fantastiskt att läsa dina inlägg. Ska sanningen fram så får jag lägga band på mig under fika-och lunchraster, vin med grannarna, promenader etc då jag är i kontakt med andra människor - min första impuls är att jag ska berätta senaste nytt från min kompis som är i Afrika... Sköt om dig! När kommer du hem? Inte för att vi kommer att ha tid att träffas men man kan ju alltid drömma. /Marie

    SvaraRadera
  2. Drömma kan man alltid, Marie.
    (Jag kommer hem 16 aug)

    SvaraRadera
  3. Håller med Marie - jag läser också varje inlägg med stort intresse och har lidit av uppehållet mellan den 4 augusti och den 9:e. Miss Hicks må vara aktiv men hon har nog gott sällskap. Kanske är flera också lite hämmade av att dina kommentatorer är så slagfärdiga och vitsiga att kommentatorströskeln blir lite extra hög. I vart fall - kör hårt Ulrika och åk snart iväg igen och rapportera (eller, lågbudgetvarianten - fortsätt rapportera från hemmahorizonten, det finns grävlingssafari och inhemska svenska kroppsdoftfenomen att undersöka även om barnhemmen och folkmorden tack och lov lyser med sin frånvaro). Med något blandade känslor alltså: välkommen hem!

    SvaraRadera
  4. Ulle, jag kommenterar och kommenterar får JAG något tillbaka va ? Allt fokus ska bara vara på dig.... ;)

    // Skoogen

    SvaraRadera
  5. Du,Miss Skoog, jag ger dig min morgon. Jag ger dig min dag.
    /U

    SvaraRadera
  6. Äsch va fånig du är nu rodnar jag lite klädsamt :) och känner att ordningen är återställd med lite uppmärksamhet från dig !
    Äntligen fredag och kräftskiva i sikte..
    // Skoogen

    SvaraRadera